Cégünk bemutatása Szolgáltatásaink Referencia munkáink
Kezdolap Minoségirányítási rendszerünk Elismeréseink és díjaink Képgaléria Cégünk elérhetoségei

Az UNISZIG Épületszigetelő Szövetkezet
minőségpolitikája

Az UNISZIG különféle korszerű szigetelési és építőipari megoldásokat nyújt a megrendelőinek.
Minőségpolitikánk része, hogy eleget tegyünk vevőink követelményeinek, vagy ahol lehet, túl is tegyünk rajta.
Ennek érdekében minden alkalmazottunk elkötelezi magát a következőkre:

  1. Eleget teszünk a vevő minőségi elvárásainak, korszerű szigetelési és építőipari megoldásokat alkalmazva igényes anyagokból, a műszaki célszerűség és a használatra való tartós alkalmasság figyelembevételével.
  2. Figyelemmel kisérjük, hogy az átadott, használatba vett szolgáltatásaink és termékeink mennyire felelnek meg vevőink igényeinek, a kivánt funkcióknak és üzleti követelményeiknek.
  3. Arra törekszünk, hogy a haladó szigetelési és egyéb építőipari értékek beépüljenek a cégünk tevékenységébe, és azokat - gyakorlati tapasztalatainkra támaszkodva - továbbfejlesszük
  4. A műszaki előkészítés során felajánljuk segítségünket megrendelőinknek az igények felmérésében és megfogalmazásában, a tervek kidolgozásában, a kivitelezésseli kapcsolatos problémák megoldásában, valamint a megvalósítás utáni használatban.
  5. Allandóan fejlesztjük szolgáltatásainkat és termékeinket, figyelemmel kisérve a nemzetközi tendenciákat a kivitelezés, és a minőségi megfelelőség területén.
  6. Mérjük a mennyiségi és minőségi teljesítményünket, hogy ennek eredményét alapul használhassuk a további fejlesztésekhez.
  7. Felelősségteljes munkaadók vagyunk, a munkavállalóink felé, maradéktalanul biztosítjuk a munkavédelmi eszközöket, megköveteljük azok használatát, igyekszünk korszerű szociális ellátást nyújtani, és folyamatos oktatással törekszünk a további fejlődésüket elősegíteni.
  8. Elkötelezzük magunkat a tiszta és rendezett környezet, és a környezeti értékek védelme mellett.
  9. Megfelelünk az MSZ EN ISO 9002:1996 minőségbiztosítási szabványnak, hogy ezáltal is biztosítsuk minden vevőnk részére az elvárt minőségű terméket, szolgáltatást.

© UNISZIG Épületszigetelő Kft. 2010

Szerkesztette: ISO-MÉDIA KFT.